Cautare

2160 de rezultate pentru "accident grav 16 10" (3.50 secunde)
Pop Napoleon - pe care il cunoasteti - este un pasionat pictor si el a dat tuturor colegilor cate 10-15 tablouri. ... Adica daca am 5, 10, 11 nu trebuie sa am doi si jumatate femei sau trei si jumatate femei.
Și, mai grav, chiar crede ca este! ... Ceea ce e grav, constatat cu uimire pe zi ce trece - cum e si chestiunea cu stigmatizarea jurnalistilor - e ca sint considerate fapte implinite.
Celor care fac asemenea comparatii si ajung la concluzia ca acum ar fi "mai grav", "mai mult" sau, cu alte cuvinte, "mai ilegal" sau "anti-constitutional", le aduc un singur contra-argument:
Presedintele Traian Basescu a avertizat din nou asupra pericolului ca oameni din Guvern sa intre sub influenta unor grupuri de interese economice, atragand astfel atentia asupra celui mai grav aspect care a fost semnalat in scrisoarea de avertizare a Comisiei Europene, si anume coruptia.
Membrii CNA au respins, insa, toate argumentele postului, aratand ca in cazul lui Emil Boc, de dragul audientei, au fost incalcate grav, cu buna stiinta, libertatile si drepturile la viata privata, propria imagine si demnitate umana.
Incalcarea lor este un grav atentat la adresa libertatilor cetatenesti, respectarea legilor din domeniul salarizarii si dialogului social liber pe o piata a muncii democratica;
"Schengenul este poate cel mai grav esec al Romaniei. ... (...) Lucrul cel mai grav e ca aceasta blocare a florilor s-a facut pe motiv ca erau exportate catre firme fantoma din Romania care fac evaziune fiscala.
Fostul guvern a atentat grav la siguranta oamenilor.
Se spune ca Bradisteanu ar fi fost interceptat cand spunea ca Nastase nu este grav ranit. ... Poate nu grav ranit din perspectiva lui, a omului care face transplant de inima si operatii pe cord deschis. Dar grav din punctul de vedere al starii generale a lui AN.
Da, dar nu acesta e lucrul cel mai grav. ... Da, dar nu acesta e lucrul cel mai grav. Lucrul cel mai grav, pe care-l spune nu direct, ci in esenta sa, acest Document, e urmatorul:
Si tin sa va mentionez asta nu pentru ca au spus-o romanii indreptatiti sa creada acest lucru grav, ci pentru ca ati spus-o dumneavoastra. Cu atat mai grav!
"Un cost mediu pentru un pacient ars grav se situeaza de la cateva sute de mii de euro pana la un milion de euro. ... Impreuna cu Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vrem sa constituim un program care sa trateze bolnavii arsi grav.
Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii ! ... excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii! Dar excesul de alcool, tutun si medicamente?
Astrologia si configuratia astrologica, adica unghiurile dintre planete, pot indica daca un anumit aspect este grav sau mai putin grav. ... Daca in septembrie, Doamne fereste, s-ar fi produs cutremurul de duminica, era grav pentru Romania.
ORA 16.30 Lorena Radu, purtator de cuvant al Politiei Arad: "Persoanele care au fost ranite grav si usor sunt transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Arad. ... Aproximativ 20 de persoane sunt ranite grav si usor, cei raniti grav au fracturi.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei.
In noaptea de 9-10 iulie a inceput una dintre cele mai importante operatiuni din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.
google-analytics.com